Welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Loenen Veluwe.

Corona
In overeenstemming met de corona-richtlijnen zullen er tot juli geen gewone kerkdiensten worden gehouden. Hier op deze website zal t/m 28 juni elke zondag een nieuw filmpje met schriftlezing en een korte overdenking te zien zijn.

De Mazzelschuur is voorlopig nog gesloten. De inzameling van oud-ijzer is wel weer gestart.

Op zondag 7 juni om 10.30 uur is er in de kerk een samenkomst waarbij ook opnames voor de filmpjes van de komende weken worden gemaakt. Zie de agenda voor meer informatie en om u op te geven. 
Op maandag 8 juni is er 's middags om 15 uur koffiedrinken in de kerk. Zie de agenda voor meer informatie en om u op te geven. 

-- Lees verder onder het filmpje --

U vindt hier de tekst van de overdenking, lezing, liederen en het gebed.
De filmpjes van de vorige diensten kunt u terugvinden in de Agenda.

Collecte
Op 31 mei en 7 juni collecteren we voor de kerk in Marokko. Giften over te maken op Diaconie Loenen gld NL22RABO0373738234 o.v.v. Marokko.
In Marokko is het niet toegestaan om christen te zijn, behalve voor niet-Marokkanen. Steeds meer migranten willen via de woestijn en Marokko Europa bereiken, maar stranden in dit Noord-Afrikaanse land. Velen zijn christen. Ook komen steeds meer christenen uit andere Afrikaanse landen in Marokko studeren. Hierdoor groeit de kerk in Marokko. Deze kerk leidt predikanten en leken op, bevordert de dialoog tussen verschillende religies en culturen en biedt hulp aan gestrande migranten die, vaak slachtoffer van mensenhandel, getraumatiseerd en totaal berooid zijn. Kerk in Actie steunt dit werk. Collecteert u juist met Pinksteren mee voor deze kleine maar groeiende kerk in Marokko?

Contact
Waar mogelijk proberen wij contact te houden met onze gemeenteleden (en andere inwoners van Loenen). Heeft u behoefte aan contact of weet u dat iemand ziek is: geef het ons door!
Ds. Marcel Oostenbrink, tel. 06-11100130
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

     

   

Agenda  

zo 7 juni, 10:00
Online kerkdienst
zo 7 juni, 10:30
Opname / samenkomst in de kerk
ma 8 juni, 15:00
Koffiedrinken in de kerk
   

Laatste wijzigingen  

   
Copyright © 2020 PKN Loenen Veluwe. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.