Sinds 13 januari 2019 is ds Marcel Oostenbrink predikant in de Protestante Gemeente Loenen. Hieronder stelt hij zich voor.

Na een periode geestelijk verzorger voor mensen met een verstandelijke beperking te zijn geweest, ben ik nu weer predikant. Dorpspredikant in Loenen. Ik vind het mooi werk om met mensen in contact te zijn, mee te leven waar nodig. En dat bij mensen van de eigen gemeente, maar ook van daarbuiten.
Bijzonder is het altijd als in dat contact ook iets van het evangelie doorkomt, Gods boodschap van liefde voor alle mensen. In de kerkdiensten is dat natuurlijk het beste te horen. Ik hou van een eenvoudige kerkdienst, waar we met ons hart bidden en zingen en waarvan we geloven dat de Heer dan ook in ons midden is, als het Woord opengaat.
Eerder was ik predikant in Baambrugge, in Zwolle, de Sionskerk en in het Brabantse Drunen. Ik ben vader van drie kinderen, die al behoorlijk hun eigen weg in het leven aan het vinden zijn. En ik ben de vriend van Peter, met wie ik nu al een paar jaar mijn leven deel.
Wil je iets meer met geloof, zou je wel eens in gesprek willen raken over geloof of leven, of ken je iemand die wel eens een bezoek namens de kerk kan gebruiken of heb je een goed idee voor de kerk, neem dan rustig contact op: 06-11100130 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

   

Agenda  

zo 5 juli, 10:00
Kerkdienst
zo 12 juli, 10:00
Kerkdienst
zo 19 juli, 10:00
Kerkdienst
   
Copyright © 2020 PKN Loenen Veluwe. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.