8 september hebben we de startzondag. Het thema: Heel Loenen bakt. We houden een taartbakwedstrijd. Iedereen uit ons dorp (of verbonden met ons dorp) mag een taart bakken en tussen 9.30 en 10.00 brengen. Vanaf 10.00 uur gaan we taart eten en koffiedrinken (of thee, limonade). De taarten worden becijferd, wie bakt de lekkerste? 😋😉
Tussen 10.45 en 11.15 uur kunnen de kinderen in de kerk een cupcake versieren. Om 11.30 uur begint de dienst onder het motto: Wat bakken we er eigenlijk van? In deze dienst wordt gecollecteerd voor de Zonnebloem.
Je mag dus taart brengen, alleen taart eten, na het taart eten naar huis of alleen voor de dienst komen, of met alles meedoen. Kijk in het Kontaktblad voor meer informatie. Graag opgeven bij Dinie Nieuwenhuis als je taart komt brengen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u er graag bij zijn, maar lukt dat niet vanwege vervoer, trek even aan de bel. In samenwerking met de Zonnebloem zorgen we dan dat u gehaald en gebracht wordt. Daarvoor kunt u contact opnemen met Tonny van Hensbergen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van harte welkom, voor taart, voor de kerk of voor allebei.

   

Agenda  

zo 24 januari, 10:00
Oecumenische dienst - online
zo 31 januari, 10:00
Kerkdienst - online
zo 7 februari, 10:00
Kerkdienst - online
   
Copyright © 2021 PKN Loenen Veluwe. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.