De kerk en thuis een veilige plek? Soms niet. Wanneer je te maken hebt met problemen vanuit onze kerk op het gebied van: grensoverschrijdend gedrag, seksueel misbruik, intimidatie, weet dan dat er zorg voor je is. Er zijn vertrouwenspersonen, ook bij de Protestantse Gemeente te Loenen Veluwe. De vertrouwenspersoon luistert naar je verhaal. Ze/hij helpt met het zoeken naar mogelijkheden en oplossingen voor verbetering van de situatie. Ze/hij kan informatie geven en advies. Ook wanneer je je zorgen maakt om iemand anders die te maken heeft met geweld of misbruik. Samen zoeken naar een goede vorm van hulp, uiteraard in alle vertrouwelijkheid.

Meer informatie kun je ook vinden op www.veiligekerk.nl

Vertrouwenspersonen Protestantse Gemeente te Loenen Veluwe

Dhr. Berend Diekerhof, 06-30137290 en mevrouw Lida Ruiter, 06-41841927. Ze hebben beiden een achtergrond in psychologische hulpverlening. Ze zijn geen lid van de kerk, maar wonen allebei wel in Loenen.

In het meldprotocol Protestantse gemeente Loenen Veluwe vindt u nog meer uitleg. 

Mocht je met iemand van buiten onze gemeente, buiten ons dorp willen spreken dan kun je terecht bij de vertrouwenspersoon van de PKN: SMPR, meldpunt seksueel misbruik in de kerk. De coördinator van SMPR is telefonisch bereikbaar via 030-3038590, of via het formulier op de website van SMPR.nl, ook als u liever anoniem blijft.

   

Agenda  

wo 17 juli, 19:00
Zomerkring
zo 21 juli, 10:00
Kerkdienst
zo 28 juli, 10:00
Kerkdienst
wo 31 juli, 19:00
Zomerkring
wo 14 augustus, 19:00
Zomerkring
   

Laatste wijzigingen  

   
Copyright © 2024 PKN Loenen Veluwe. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.