Vacature 100% per eind december 2018, deeltijd bespreekbaar.

 

De Protestantse Gemeente te Loenen Veluwe wil een open, gastvrije en oecumenisch ingestelde gemeente zijn waar mensen elkaar kunnen ontmoeten om samen iets van God te ervaren. Dit is niet iets van alleen op zondag in het kerkgebouw, maar ook op een doordeweekse dag in de wereld van alledag. De Bijbel is daarbij de inspiratiebron, een levend woord met een actuele zeggingskracht. Vanwege emeritaat van onze huidige predikant zijn wij op zoek naar een nieuwe predikant per eind december 2018.

 

Predikant(e)

Voor deze vacature verwachten wij het volgende van de kandidaat:

De predikant is een dorpspredikant, hij/zij is een herder die naast ons staat en ons stimuleert om nieuwe vormen van kerk / gemeente zijn te ontwikkelen. De predikant participeert in de oecumene.

Klik hier voor het uitgebreide profiel.

 

Voorwaarden

De vacature voor predikant ontstaat eind december 2018, wanneer onze huidige predikant met emeritaat gaat. Er is een fulltime predikantsplaats beschikbaar. Een parttime invulling van de predikantsplaats is ook een mogelijkheid, waardoor er ruimte ontstaat voor een jongeren- of ouderenwerker.

 

Inlichtingen

Uitgebreidere informatie over onze gemeente vindt u in het beleidsplan:

Beleidsplan Protestantse Gemeente te Loenen Veluwe 2018-2022

Beleidsplan Diaconie 2018-2022

 

Voor nadere informatie over de vacature kunt u zich wenden tot mevrouw Betsy Efdé - Brink, lid van de beroepingscommissie, telefoon 055-5051980. 

Wij stellen het op prijs uw brief en CV uiterlijk 23 februari 2018 te ontvangen. Deze kunnen per mail worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

   
Copyright © 2018 PKN Loenen Veluwe. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.