De wereld een klein beetje mooier maken. Wie wil dat nu niet? In de donkere dagen voor Kerst zijn er heel wat mensen die behoefte hebben aan licht en troost, daarbij de nabijheid van anderen moeten missen kan een groot gemis zijn.

Ook in 2023 gaan de kinderen van See You Again meedoen aan het Kerstengelproject. In dit project draait het om het omzien naar elkaar. In de vier weken voor kerst stoppen de kinderen op elke adventzondag, anoniem men weet dus niet wie de “kerstengel” is, een kaart, gedicht of een kleine attentie door de brievenbus bij iemand die om wat voor reden dan ook extra aandacht nodig heeft. De eerste keer doet de kerstengel een briefje met uitleg bij de kaart / attentie zodat de ontvanger weet waar dit vandaan komt. Juist in deze tijd willen we er voor elkaar zijn.

U als dorpsgenoot kunt zelf ook een kerstengel zijn. Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Doe dan op 3, 10, 17 en 24 december 2023 uw bijdrage bij deze persoon in de brievenbus (of zet het bij de deur). Voor inspiratie en voorbeelden kunt u kijken op engelenproject.nl

U kunt ook een adres van een dorpsgenoot opvragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op dit adres kunt u ook iemand doorgeven waar de kinderen een kerstengel voor zouden kunnen zijn.

   

Agenda  

zo 16 juni, 10:00
Kerkdienst
zo 23 juni, 10:00
Afsluitingsdienst See You Again
zo 30 juni, 10:00
Kerkdienst
   

Laatste wijzigingen  

   
Copyright © 2024 PKN Loenen Veluwe. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.